Nieuws

Kort nieuws uit de vereniging (klik op de postduif helemaal onder aan de pagina):

Beste leden,                     BELANGRIJKE MEDEDELING !!!

20 januari 2024 is de laatste dag van de NK in Hardenberg en zullen de vogels van de inzenders worden uitgegeven.
Zij die van ver komen zullen als eerste hun vogels uitgereikt krijgen.
Inzenders van onze vereniging komen daardoor als laatste aan bod en zullen te laat zijn om naar de ledenvergadering te kunnen komen of zelfs helemaal niet.
Het bestuur heeft daarom besloten om de ledenvergadering te verplaatsen naar 27 januari 2024, aanvang 18.00, locatie Het Luchtvermaak.
Omdat ik nog niet in het bezit ben van de mailadressen van alle leden, deze wijziging graag doorgeven aan anderen, zodat niemand op 20 januari voor een gesloten deur staat.

Groeten,

Jannes Abbingh

Exolt

Hier tekst en uitleg over een tamelijk nieuw product, dat zeer goed blijkt te werken tegen rode bloedmijt en zwarte luis. 1 dag 0,5 ml op 1 liter drinkwater na 7 dagen herhalen daarna 1 x per 3 maanden herhalen.  Voordeel geen stres situatie met uitvangen, voor liefhebber zelf veel minder omslachtig, prijs valt mee gezien de geringe hoeveelheid wat nodig is en lange werkzame duur. Het kan ook zonder!!! risico aan kromsnavels gegeven worden,

Website     www.pluimveebedrijf.nl Lees verder onder kopje diergezondheid of klik hier voor de bijsluiter.

De ERKV Rijssen heeft gezamenlijk ingekocht om verder onderling te verdelen op dit moment beperkte hoeveelheid, eventueel belanghebbend op tijd aangeven (bestellen, bij het bestuur)      

Meer nieuws door te klikken op de postduif .